Milieuvriendelijke draagtas

Taske, de meest milieuvriendelijke draagtas

Ons artikel nummer: 312668
Inhoud: 250 stuks

Wij introduceren Taske, een draagtas en bio-afvalzak in één. Deze tas is meerdere malen te gebruiken als boodschappentas en later om bio-afval in weg te gooien. Taske is volledig composteerbaar en mag daarom in de groencontainer.  Als bio-afvalzak gaat Taske 3 tot 4 dagen mee. Daardoor is Taske uitermate geschikt om thuis bijvoorbeeld groente- en fruitafval en etensresten in te doen.

Het speciale natvaste papier van Taske beschermt aankopen tegen de regen en is dus ook bestand tegen het vocht van organisch afval zonder te scheuren. De papierdikte is optimaal afgestemd op de grootte. Het platte hengsel zorgt voor draagcomfort, zonder te snijden. Taske heeft een dubbele bodem waardoor hij stabiel blijft en hij beter bestand is tegen het vocht van het bio-afval.

Taske wordt bedrukt met milieuvriendelijke inkt op waterbasis.

Voor het maken van Taske wordt oud en dus gerecycled papier gebruikt. Dat wil zeggen dat er ooit bomen zijn gekapt voor het produceren van dat papier. De producent van Taske plant daarom een nieuwe boom voor elke 1000 verkochte Taskes.

Op de zijkant van Taske wordt uitgelegd wat hij allemaal kan en doet voor het milieu. Hierdoor laat u zien dat u bewust voor deze tas gekozen heeft en dat u geeft om het milieu.

Kortom: Taske is een van de meest milieuvriendelijke draagtassen die er bestaat. Hij wordt volledig CO2-neutraal geproduceerd in Duitsland en bestaat uit 100% gerecycled, ongebleekt, natvast en composteerbaar papier. Het bio-afval dat er uiteindelijk in verzameld wordt zit vol energie en kan worden verwerkt tot hoogwaardige meststoffen en klimaatvriendelijke energie.