NIEUWS
NIEUWS
NIEUWS
- Alles
- Producten
De eerste asperges van de volle grond 2023 zijn op 18 maart in Liessel gestoken bij Aspergekwekerij De Berkershoeve. Jan en Carmen Berkers zijn geen groentjes, zij hadden in 2017, 2018 en 2019 ook al de primeur. Bron: Brabants Asperge Genootschap
Ter uitbreiding van ons assortiment zoetwaren hebben wij de gevriesdroogde zwarte bes in yoghurt chocolade. In combinatie met aardbeien in yoghurt chocolade, de bonbons met aardbeienvulling en de asperges van chocolade biedt u uw klanten een smakelijke keuze waar niemand nee tegen kan zeggen!
Elke twee jaar maken wij een nieuwe editie van het Ons Ambacht asperge en aardbeien receptenboekje. Heeft u een eigen recept met asperges of aardbeien dat wij niet mogen missen? Mail dan uw recept met eventueel een foto naar info@ons-ambacht.nl Hieronder staat het receptenboekje van 2021.
Ons Ambacht heeft een kleine restyle gehad. Om onze producten een nog ambachtelijke uitstraling te geven worden de witte etiketten vervangen door etiketten in kraft stijl. Als eerste zijn de Aardbeien Dessertwijn en de Aardbeien Secco aan de beurt. Wij zijn benieuwd naar uw mening over deze nieuwe uitstraling.
Op 6 november 2018 heeft Keurslagerij Marco van Strien de prijs Lekkerste Bal Gehakt 2018 gewonnen. Deze verrukkelijke gehaktbal past helemaal bij waar Ons Ambacht voor staat: smaak en kwaliteit op ambachtelijke wijze bereid. Daarom zijn wij reuze trots dat wij dit product onder ons label mogen voeren. Dit product is verkrijgbaar voor horecabedrijven in […]
Hoera! Onze website is live. De afgelopen jaren is Ons Ambacht flink gegroeid en dus werd het ook tijd voor een echte website. Op deze website vindt u ons complete assortiment, op korte termijn zullen wij ook aan alle producten de allergenen informatie toevoegen. Ook niet onbelangrijk: de verkooppunten waar Ons Ambacht artikelen verkrijgbaar zijn […]
- Alles
- Producten
De eerste asperges van de volle grond 2023 zijn op 18 maart in Liessel gestoken bij Aspergekwekerij De Berkershoeve. Jan en Carmen Berkers zijn geen groentjes, zij hadden in 2017, 2018 en 2019 ook al de primeur. Bron: Brabants Asperge Genootschap
Ter uitbreiding van ons assortiment zoetwaren hebben wij de gevriesdroogde zwarte bes in yoghurt chocolade. In combinatie met aardbeien in yoghurt chocolade, de bonbons met aardbeienvulling en de asperges van chocolade biedt u uw klanten een smakelijke keuze waar niemand nee tegen kan zeggen!
Elke twee jaar maken wij een nieuwe editie van het Ons Ambacht asperge en aardbeien receptenboekje. Heeft u een eigen recept met asperges of aardbeien dat wij niet mogen missen? Mail dan uw recept met eventueel een foto naar info@ons-ambacht.nl Hieronder staat het receptenboekje van 2021.
Ons Ambacht heeft een kleine restyle gehad. Om onze producten een nog ambachtelijke uitstraling te geven worden de witte etiketten vervangen door etiketten in kraft stijl. Als eerste zijn de Aardbeien Dessertwijn en de Aardbeien Secco aan de beurt. Wij zijn benieuwd naar uw mening over deze nieuwe uitstraling.
Op 6 november 2018 heeft Keurslagerij Marco van Strien de prijs Lekkerste Bal Gehakt 2018 gewonnen. Deze verrukkelijke gehaktbal past helemaal bij waar Ons Ambacht voor staat: smaak en kwaliteit op ambachtelijke wijze bereid. Daarom zijn wij reuze trots dat wij dit product onder ons label mogen voeren. Dit product is verkrijgbaar voor horecabedrijven in […]
Hoera! Onze website is live. De afgelopen jaren is Ons Ambacht flink gegroeid en dus werd het ook tijd voor een echte website. Op deze website vindt u ons complete assortiment, op korte termijn zullen wij ook aan alle producten de allergenen informatie toevoegen. Ook niet onbelangrijk: de verkooppunten waar Ons Ambacht artikelen verkrijgbaar zijn […]